Tri ženy zranil výbuch na autobusovej zastávke v Moskve

NETKY.SK • 8 December 2015, 07:05 • 2 min
Tri ženy zranil výbuch na autobusovej zastávke v Moskve

MOSKVA - Tri ženy utrpeli dnes večer zranenia pri výbuchu na autobusovej zastávke v centre Moskvy, informovali s odvolaním sa na ruské médiá agentúry AP a Reuters.

slovakia

left justify in out

Moskovská polícia uviedla, že neidentifikované výbušné zariadenie explodovalo na zastávke na ulici Pokrovka, len asi 1,6 kilometra od Červeného námestia. Bližšie podrobnosti neposkytla a nevyjadrila sa ani k možným motívom.

 

 

Hovorca ruského ministerstva vnútra neskôr uviedol, že k výbuchu došlo pravdepodobne po tom, ako niekto vyhodil z okoloidúceho auta alebo neďalekej budovy podomácky vyrobenú výbušninu. Troch ľudí podľa neho zranili úlomky skla.

 

Ruské tlačové agentúry uviedli, že dve ženy previezli do nemocnice so zraneniami nôh, tretia zranená žena však prevoz po ošetrení na mieste odmietla. Podľa hovorcu ministerstva vnútra polícia prípad vyšetruje ako čin výtržníctva.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies