Tri zápasy roka na jednom podujatí? UFC 227 ponúka bude tentoraz mimoriadne atraktívny

NETKY.SK • 14 Máj 2018, 14:18 • 2 min
Tri zápasy roka na jednom podujatí? UFC 227 ponúka bude tentoraz mimoriadne atraktívny

BARTISLAVA - tohtoročná UFC 227 ponúka mimoriadne atraktívne súboje. Ak sa všetko podarí tak by to mohli byť hneď tri zápasy roka na jednom podujatí. Už dlho kolujú na internete správy o zápasoch Georgesa St. Pierra proti Nateovi Diazovi, a Alexandra Gustafssona proti Lukeovi Rockholdovi. Veľa fanúšikov tomu nechcelo ani veriť, najmä preto, že Diaz povedal, že on bude zápasiť iba proti McGregorovi a v druhom zápase pre výrazný váhový rozdiel.

slovakia

left justify in out

Teraz sa však všetko mení, Dana White zápasy potvrdil. Rozprával o tom v UFC Unfiltered. Momentálne sa na týchto zápasoch pracuje a ak všetko vyjde,uvidíme ich na UFC 227 v Los Angeles.

 

" Je to pravda, zápasilo by sa vo váhe 155 libier teda GSP a Diaz by zápasili v ľahkej váhe. Počul som, že sa dosť hovorí aj o zápase Rockhold proti Gustafssonovi. Aj táto klebeta je pravdivá, len s tou výnimkou, že v zápase nepôjde o titulový opasok. Plán je uskutočniť tieto zápasy na galavečeri v Los Angeles. V perfektnom svete by to vyzeralo tak, že hlavný zápas na UFC 227 by bol Dillashaw proti Garbrandtovi, predzápas by bol GSP proti Diazovi a potom by sme si ešte pozreli Gustafssona proti Rockholdovi a Brunsona proti Antonia Carlosovi Jr-ovi."

 

Zatiaľ je oficiálne oznámený iba zápas Dillashawa proti Garbranthovi. Bude to ich odveta z UFC 217 kde vyhral Cody Garbrandth na TKO v druhom kole. Odveta to bude aj v druhom zápase GSP proti Diazovi, vtedy vyhral GSP na body po piatich kolách na UFC 158.

 

Bolo to 11. víťazstvo GSP-ho v rade. Veľkou lahôdkou pre fanúšikov bude aj zápas Gustafsson proti Rockholdovi. Gustafsson má za sebou dva víťazné zápasy, Rockhold z posledných troch dva prehral ale pred poslednou prehrou mal päť zápasovú šnúru víťazných zápasov v ktorých porazil mená ako Chris Weidman, Michael Bisping alebo Lyoto Machida. Takže máme sa na čo tešiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies