Tri body slovenských útočníkov v prípravných zápasoch NHL

NETKY.SK • 29 September 2013, 09:36 • 2 min
Tri body slovenských útočníkov v prípravných zápasoch NHL

NEW YORK - Tomáš Tatar sa za 18:37 minút prezentoval iba jedným streleckým pokusom.

slovakia

left justify in out

Traja slovenskí hokejisti sa bodovo presadili v piatich prípravných zápasoch zámorskej NHL v noci na nedeľu.

V súboji Florida - Tampa Bay (5:3) nastúpili proti sebe útočníci Tomáš Kopecký a Richard Pánik a obaja si na svoje konto pripísali po jednej asistencii.
Domáci "panter" odohral 15:06 minút, počas ktorých sa prezentoval jednou strelou a dvoma plusovými bodmi. Hosťujúci Richard Pánik bol na ľade takmer 14 minút, zaznamenal dve "mínusky" a na trestnej lavici si odsedel sedem minút.
Jednu asistenciu pri prehre Detroitu v Toronte 1:3 zaznamenal aj útočník hostí Tomáš Jurčo, ktorý počas 13:49 minútového pobytu na ľade vyslal dve strely a mal jeden mínusový bod. Jeho spoluhráč Tomáš Tatar sa za 18:37 minút prezentoval iba jedným streleckým pokusom.

výsledky:
Florida - Tampa Bay 5:3 (KOPECKÝ 0+1 - PÁNIK 0+1), Toronto - Detroit 3:1 (za hostí JURČO 0+1), Chicago - Washington 4:3 pp, Anaheim - San Jose 5:6, Los Angeles - Colorado 2:3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies