Trhlina FC Liverpool v boji o miestenku v Lige majstrov

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 10:28 • 2 min
Trhlina FC Liverpool v boji o miestenku v Lige majstrov

LONDÝN - Futbalisti tímu Hull City zvíťazili na domácej pôde v utorňajšom dohrávanom stretnutí 33. kola najvyššej anglickej súťaže Premier League nad favorizovaným FC Liverpool 1:0. Prvý a napokon aj víťazný gól zaznamenal v 37. min stopér Michael Dawson.

slovakia

left justify in out

"The Reds" sa napriek prevahe nepodarilo vyrovnať a na štvrtú priečku, znamenajúcu štart v Lige majstrov, už majú na piatom mieste v tabuľke odstup 7 bodov. Za hostí odohral celé stretnutie kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel. Tridsaťročný rodák z Handlovej pred stretnutím pre klubovú stránku avizoval, že liverpoolske mužstvo bude do konca sezóny bojovať o každý bod, hneď zápas proti Hullu dal plánom zverencov trénera Brendana Rodgersa vážnu trhlinu. Do konca súťaže zostávajú už len štyri kolá a je málo pravdepodobné, že LFC stiahne stratu na štvrtý Manchester United. Hull City sa vďaka víťazstvu vzdialil zóne zostupu a s 34 bodmi sa posunul na 15. pozíciu pred Aston Villu.

 

"Mali sme dostatok dobrých momentov a aktívne držanie lopty, pre bránku súpera sme však neboli nebezpeční. Dnes večer to vyzeralo ako vo väčšine zápasov v tejto sezóne, keď nám chýbala kreativita a góly," vyhlásil podľa portálu goal.com tréner Liverpoolu Rodgers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies