Trh kryptomien sa výrazne zotavil, ako z neho vyťažiť čo najviac?

NETKY.SK • 20 Marec 2020, 10:53 • 2 min
Trh kryptomien sa výrazne zotavil, ako z neho vyťažiť čo najviac?

Kryptomeny sa výrazne zotavili po prudkom výpredaji v uplynulých dvoch týždňoch. Hodnota celého trhu digitálnych mien za 24 hodín stúpla o zhruba 23,8 md. USD.

slovakia

left justify in out

Za 24 hodín do piatka 8:42 singapurského času stúpla hodnota digitálneho trhu o viac ako 20 md. dolárov. Bitcoin podľa údajov Coindesk za 24 hodín do približne 8:30 singapurského času vzrástol o takmer 16% na 6 243,55 USD za kus

 

Je bitcoin digitálny zlatom?
V uplynulých rokoch niektorí investori označovali bitcoin za "digitálne zlato" a tvrdili, že môže fungovať ako bezpečné útočisko počas turbulencií na trhu. Avšak táto kryptomena sa správa viac ako riskantné aktívum a vypredávala sa spolu s poklesom akciových trhov. Terajšie oživenie trhu kryptomien nastalo po dvoch veľkých výpredajoch, keďže 8. marca si zo svojej hodnoty odpísal 26 mld. USD a potom minulý týždeň počas ešte horšieho výpredaja za 24 hodín stratil zhruba 93,5 mld. USD.

 

img

 

Ako bude vyzerať akciový trh nasledujúce mesiace?

Napriek tomuto nárastu sa bitcoin predáva za nižšiu sumu, ako to bolo začiatkom roka. Akcie čelia obrovským poklesom z dôvodu neistej ekonomickej budúcnosti, keď svet bojuje s prepuknutím koronavírusu.

 

Ako vyťažiť čo najviac z kryptomien?

Kľúčom pri investovaní do kryptomien je trpezlivosť. Je potrebné neustále sledovať aktuálne trendy a evolúciu bitcoinu, aby ste dokázali spraviť tie správne kroky. 

 

img

 

Niekoľko tipov, ako vyťažiť čo najviac z bitcoinu

1. Neriskujte viac ako 10% vášho kapitálu za nákup. Nižšie riziko vám poskytne viac času na pokrytie strát a udržanie ziskovosti.

2. Sledujte aktuálne trendy a evolúciu bitcoinu, vďaka čomu budete vedieť lepšie vyhodnotiť, kedy investovať.

3. Odporúčame používateľom spustiť robota aspoň na 8 hodín denne. To by nemal byť problém, keďže vývoj bitcoinu je plno automatizovaný. Na sledovanie obchodného účtu potrebujete menej ako 20 minút denne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies