Treťoligový klub postúpil už do štvrťfinále Nemeckého pohára, stretne sa s Borussiou Dortmund

NETKY.SK • 9 Február 2017, 10:31 • 2 min
Treťoligový klub postúpil už do štvrťfinále Nemeckého pohára, stretne sa s Borussiou Dortmund

Berlín - Rozprávková jazda futbalového klubu Sportfreunde Lotte pokračuje, účastník tretej najvyššej nemeckej súťaže sa prebojoval už do štvrťfinále Nemeckého pohára.

slovakia

left justify in out

Hráči Lotte sa v súťaži stali katmi favoritov, postupne skončili na ich kopačkách bundesligové kluby Bayer Leverkusen i Werder Brémy. V osemfinále zvíťazili nad druholigovým 1860 Mníchov 2:0 a prvýkrát v klubovej histórii sa predstavia medzi najlepšou osmičkou Nemeckého pohára.

 

"Veľmi sa mi páči, ako hráme, je radosť pracovať s týmito chlapcami. Približne 90 až 95 percent z nich už nič podobné nezažije. Musíme si to užiť," povedal po zápase tréner Lotte Ismail Atalan. Jeho zverenci otvorili skóre v 28. minúte, z ťažkého uhla sa presadil Jaroslaw Lindner. Poisťujúci presný zásah prišiel po prestávke, v 58. minúte si poradil s brankárom Kevin Freiberger. Mníchovčania dali najavo svoju frustráciu v nadstavenom čase, pod sprchy musel ísť po červenej karte Ribamar.

 

Na treťoligistu čaká v štvrťfinále Borussia Dortmund, "žlto-čierni" v osemfinále vyradili po jedenástkovom rozstrele Herthu Berlín v základnej zostave so slovenským reprezentantom Petrom Pekaríkom. Úvodný zápas je na programe 28. februára, odveta sa uskutoční 1. marca. Informovala agentúra DPA.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies