Tretiu sériu Broadchurch začnú nakrúcať v máji

NETKY.SK • 22 Január 2016, 14:15 • 2 min
Tretiu sériu Broadchurch začnú nakrúcať v máji

BRATISLAVA - Pripravovanú tretiu sezónu detektívneho seriálu Broadchurch (2013) začnú nakrúcať v máji.

slovakia

left justify in out

V britskej televíznej relácii The Graham Norton Show to prezradila herečka Olivia Colman. Predstaviteľka detektívky Ellie Miller však nevedela potvrdiť, kedy sa nová sezóna dostane na televízne obrazovky. "Neviem, kedy to vyjde. Dlho potom," povedala. Rodáčka z mesta Norwich pritom vlani v októbri pre BBC Radio 4 uviedla, že produkcia sa začne v lete.


V seriáli Broadchurch sa okrem Colman predstavil aj David Tennant, ktorý stvárnil detektíva Aleca Hardyho. Obaja protagonisti si v roku 2014 vyslúžili ceny BAFTA. Toto ocenenie získal aj samotný seriál, ktorý sa v Anglicku stal najsledovanejšou drámou roka. Druhá sezóna sa do vysielania dostala vlani. Okrem toho vznikol aj americký remake s názvom Gracepoint (2014), v ktorom si opäť zahral David Tennant. Po jeho boku sa predstavila Anna Gunn.


Sarah Caroline Olivia Colman je známa najmä ako seriálová herečka. Predstavila sa v sitkomoch ako Peep Show (2003), Twenty Twelve (2011 - 2012) alebo Rev. (2010 - 2014). Za výkon v dráme Tyranosaurus (2011) získala napríklad British Independent Film Award, Evening Standard British Film Award alebo tiež špeciálnu cenu poroty z filmového festivalu Sundance. Na konte má tiež tri televízne ceny BAFTA, a to za úlohy v seriáloch Obvinení (2010), Twenty Twelve a spomínanom Broadchurch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies