Tretím trénerom Ludogorca v sezóne sa stal Dermendžiev

NETKY.SK • 7 November 2015, 13:04 • 2 min
Tretím trénerom Ludogorca v sezóne sa stal Dermendžiev

SOFIA - Bulharský futbalový šampión Ludogorec Razgrad vymenoval za svojho tretieho trénera v tejto sezóne Georgiho Dermendžieva. Ten sa vracia do klubu po päťmesačnej prestávke a na lavičke bude pôsobiť do júna 2017.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatročný kormidelník tak nahradí Eduarda Eranosjana. Ten na svoju funkciu rezignoval v piatok po tom, čo jeho zverenci šokujúco podľahli v Bulharskom pohári Lokomotivu Gorna Orjažovica 0:1 a následne aj v ligovej súťaži Lokomotivu Plovdiv 0:2.

 

V septembri prišiel o trénerskú funkciu Bruno Ribeiro, ktorý sa len v júni stal prvým zahraničným trénerom klubu. Dostal sa pod paľbu kritiky fanúšikov aj médií kvôli slabému začiatku sezóny.

 

Pod vedením Dermendžieva sa stal Ludogorec vôbec prvým bulharským tímom, ktorý vyhral zápas v skupine Lige majstrov, keď v októbri 2014 zdolal švajčiarsky Bazilej 1:0. Nový tréner sa prvýkrát predstaví v sobotnom zápase na domácej pôde proti poslednému Pirinu Blagoevgrad.

 

"Vrátil som sa bez rozmýšľania, absolútne som neváhal. Je už síce pokročilý čas, ale na tom nezáleží. Najdôležitejšia vec je, že na konci ligy môžeme byť na vrchole tabuľky," povedal pre novinárov Dermendžiev.

Ludogorec vyhral ligu v uplynulých štyri sezónach a v rovnakom období získali dva Bulharské poháre a dva superpoháre. Klub sa aktuálne nachádza na tretej priečke a na vedúcu Sofiu stráca štyri body.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies