Tretia remíza ManUtd za sebou, Mourinho: Je to zlý výsledok

NETKY.SK • 5 December 2016, 08:43 • 2 min
Tretia remíza ManUtd za sebou, Mourinho: Je to zlý výsledok

LIVERPOOL - Štadión FC Everton je miestom, kde futbalisti Manchestru United v dejinách najvyššej anglickej súťaže dosiahol najvyšší počet víťazstiev na ihriskách súperov (15).

slovakia

left justify in out

"Červení diabli" boli v nedeľňajšom dueli 14. kola Premier League blízko k ďalšiemu triumfu v Goodison Parku, no napokon sa museli uskromniť s remízou 1:1.


Mužstvo Josého Mourinha nezvíťazilo v treťom ligovom vystúpení za sebou, postupne remizovalo 1:1 s Arsenalom Londýn, West Hamom United a Evertonom.


United v Liverpoole viedli od 42. min, keď Maartena Stekelenburga v bránke Evertonu preloboval s prispením brvna a žrde švédsky kanonier Zlatan Ibrahimovič. Vyzeralo to na trojbodový zisk hostí, ale v 88. min Belgičan Marouane Fellaini nešikovne fauloval v šestnástke domáceho Idrissu Gueyeho a Leighton Baines sa z "bieleho bodu" nemýlil. Ľavý bek Evertonu doteraz v Premier League zahrával 19 jedenástok, premenil 17 (úspešnosť 89,5 %).


Zdá sa, že Manchester United má v posledných minútach zápasov problém s koncentráciou. V aktuálnej ligovej sezóne prišiel po góloch inkasovaných v tomto hernom úseku o sedem bodov. S nimi na konte by bola atmosféra v mužstve z Old Traffordu určite veselšia. Portugalčan na lavičke United neskrýval po zápase svoju frustráciu.


"Odohrali sme ďalší zápas, v ktorom sme podali dobrý výkon, na mieste, kde sa súperom hrá ťažko. Vzhľadom na to, čo sme ukázali, je to pre nás zlý výsledok. Boli sme lepší, ale nevyhrali sme. Mohli sme protivníkovi odskočiť na 2:0, ale niekoľko minút pred koncom sme dostali gól na 1:1. Za určitých okolností je bod z Goodison Parku vždy dobrý, ale dnes to tak nevnímam. Moje mužstvo hrá dobre, a to aj v zápasoch proti silným tímom. Náš problém spočíva v tom, že v nich nezískavame toľko bodov, koľko by sme mali," vyhlásil 53-ročný rodák zo Setúbalu pre oficiálnu stránku manchesterského klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona