Tretí Tron napokon nevznikne

NETKY.SK • 30 Máj 2015, 11:15 • 2 min
Tretí Tron napokon nevznikne

LOS ANGELES – Spoločnosť Walt Disney Pictures napokon nenakrúti tretiu časť sci-fi série Tron. Správu priniesol magazín The Hollywood Reporter, ktorý sa odvoláva na niekoľko nemenovaných zdrojov.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších informácií spoločnosť plánovala začať s nakrúcaním nového filmu na jeseň. O réžiu sa mal postarať Joseph Kosinski, ktorý nakrútil druhú časť série s názvom Tron: Dedičstvo (2010). Vo filme si mali svoje úlohy zopakovať Olivia Wilde a Garrett Hedlund.


Sci-fi séria Tron odštartovala v roku 1982. Vo filme Stevena Lisbergera sa predstavili napríklad Jeff Bridges, Bruce Boxleitner či David Warner. Za zvuk a kostýmy snímku nominovali na Oscara. Pokračovanie z roku 2010 s podtitulom Dedičstvo preslávil soundtrack z dielne dua Daft Punk. Jeff Bridges, Bruce Boxleitner si vo filme zopakovali svoje úlohy. Herecké obsadenie doplnili Michael Sheen, Olivia Wilde, Garrett Hedlund a ďalší. Film získal nomináciu na Oscara v kategórii Zvuk – strih.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies