Tretí Star Trek bude mať podtitul Beyond

NETKY.SK • 30 Jún 2015, 11:28 • 2 min
Tretí Star Trek bude mať podtitul Beyond

LOS ANGELES - Tretí film o posádke lode Enterprise sa bude volať Star Trek Beyond.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval režisér Justin Lin, ktorý zároveň zverejnil prvú fotografiu z nakrúcania. "Nech sa teda začne ďalšie dobrodružstvo Hviezdnej flotily! Star Trek Beyond. Žite dlho a prosperujte," napísal 43-ročný filmár k obrázku nášivky s nápisom Starfleet - United Federation of Planets. O čo presne pôjde v snímke, ktorá nadviaže na filmy Star Trek (2009) a Star Trek: Do temnoty (2013), však neprezradil.

 

Tretí Star Trek by mali v súčasnosti nakrúcať neďaleko Vancouveru. Zachary Quinto, ktorý stvárňuje Spocka, a Zoe Saldana, predstaviteľka Uhury, zverejnili prostredníctvom služby Instagram fotografie, na ktorých vidieť ako sa pripravujú na svoje úlohy.

 

Autormi scenára sú Simon Pegg a Doug Jung. J.J. Abrams, ktorý režíroval prvé dva filmy, sa tentoraz ujal produkcie. Okrem Saldany a Quinta si v snímke zahrajú aj spomínaný Pegg či Chris Pine, Karl Urban, John Cho, Anton Yelchin, Sofia Boutella a Idris Elba. Podľa nemenovaného zdroja amerického magazínu The Hollywood Reporter by sa mali Pine a Quinto ukázať aj vo štvrtom Star Treku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies