Tretí Leverkusen v nedeľu privíta druhý Dortmund

NETKY.SK • 19 Február 2016, 13:23 • 2 min
Tretí Leverkusen v nedeľu privíta druhý Dortmund

LEVERKUSEN - V najvyššej nemeckej futbalovej súťaži hrá prím Bayern Mníchov, ale nedeľný program 22. kola ponúkne súboj aktuálne druhého s tretím mužstvom I. bundesligy. Susedia v tabuľke, ktorí si však nie sú až takí blízki.

slovakia

left justify in out

Taký je momentálny vzťah Bayeru Leverkusen a Borussie Dortmund. V kolónke poradia síce figurujú za sebou, no pohľad na bodový zisk odhalí priepastný rozdiel 13 bodov - zaostáva v nedeľu od 15.30 h domáci Leverkusen. Obidva tímy sa naladili štvrtkovými víťazstvami v prvých zápasoch šestnásťfinále Európskej ligy, zhodne nad portugalskými súpermi. Bayer uspel najtesnejším rozdielom 1:0 v Lisabone proti Sportingu, Borussia na vlastnom štadióne zdolala FC Porto 2:0.

 

"Každý triumf dodá sebadôveru. Špeciálne v medzinárodnej konfrontácii na pôde silného protivníka. Je to dobrý signál. Odpočítavame čas do nedeľného výkopu. Musíme čo najrýchlejšie zregenerovať," komentoval tréner "farmaceutov" Roger Schmidt. Zatiaľ je otázne, či mu bude k dispozícii s 13 gólmi najlepší strelec Leverkusenu Javier Hernández: "Snáď bude v piatok trénovať." Bayeru dlhodobo chýba kapitán a stredopoliar Lars Bender, jeho absencia sa však podľa portálu kicker.de blíži ku koncu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies