Trest pre policajta z Rakbyho videoklipu: Prepustili ho!

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 10:54 • 2 min
Trest pre policajta z Rakbyho videoklipu: Prepustili ho!

BRATISLAVA/NITRA - Policajta z Nitry, ktorý požičal policajné auto na natáčanie videoklipu, prepustili.

slovakia

left justify in out

"Dotknutému policajtovi bolo 9. apríla doručené rozhodnutie o prepustení zo služobného pomeru príslušníka Policajného zboru," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Dvadsaťšesťročný policajt, ktorý slúžil v polícii päť rokov, požičal služobné auto a uniformy bez súhlasu nadriadeného na natáčanie videoklipu.

 

Prepustený policajt a ďalšie dve osoby boli istý čas aj obvinené inšpekciou ministerstva vnútra. Ešte v polovici marca však obvinenia zrušil prokurátor Okresnej prokuratúry Nitra. "Dôvodom zrušenia uznesenia o vznesení obvinenia bola jeho nepreskúmateľnosť ako aj nedostatočné zistenie skutkového stavu, v dôsledku čoho uznesenie o vznesení obvinenia prokurátor posúdil ako nezákonné," vyjadril sa prokurátor nitrianskej krajskej prokuratúry Jaroslav Maček. Inšpekcia rezortu vnútra má však na prípad iný názor a plánuje vzniesť obvinenia znovu. "Momentálne opäť pripravujeme vznesenie obvinenia, keďže podľa nášho právneho názoru je takýto postup dôvodný," uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa ministerstva Lucia Kirinovičová. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies