Trent Reznor a Atticus Ross zložia hudbu do filmu Patriots Day

NETKY.SK • 3 Október 2016, 10:31 • 2 min
Trent Reznor a Atticus Ross zložia hudbu do filmu Patriots Day

BRATISLAVA - Americký hudobník Trent Reznor a jeho anglický kolega Atticus Ross sa postarajú o hudbu do pripravovanej snímky Patriots Day o bombových útokoch v Bostone z apríla 2013 a následnom pátraní po útočníkoch. Prostredníctvom služby Instagram o tom informoval režisér Peter Berg.

slovakia

left justify in out

Reznor, známy najmä ako frontman americkej rockovej kapely Nine Inch Nails, a Ross už spoločne zložili hudbu do filmov Sociálna sieť (2010), Muži, ktorí nenávidia ženy (2011) a Stratené dievča (2014), pričom za prvý menovaný získali Oscara a za druhý zas Grammy. V novinke Patriots Day sa predstavia Mark Wahlberg, John Goodman, Kevin Bacon, J.K. Simmons či Michelle Monaghan. Snímka sa dostane do amerických kín 21. decembra. Na Slovensku by ju mali začať premietať 12. januára.

 

Bombové útoky v Bostone si vyžiadali tri životy a ďalších 264 ľudí sa zranilo. Následne polícia v spolupráci s FBI začala päťdňové pátranie po útočníkoch. Počas neho zahynul jeden z príslušníkov policajného zboru a jeden z dvojice hľadaných mužov. Druhého sa podarilo neskôr chytiť, pričom ho odsúdili na trest smrti.
Informácie pochádzajú z webstránky deadline.com a archívu agentúry SITA.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona