Tréning reprezentácie bez Hubočana a Bakoša

NETKY.SK • 20 Marec 2013, 11:03 • 2 min
Tréning reprezentácie bez Hubočana a Bakoša

ŽILINA – Slovenská futbalová reprezentácia absolvovala v utorok druhú tréningovú jednotku pred kvalifikačným zápasom proti Litve bez obrancu Zenitu Petrohrad Tomáša Hubočana a útočníka Viktorie Plzeň Mareka Bakoša.

slovakia

left justify in out

Podľa informácie na oficiálnom webe SFZ však dobrou správou je, že zvýšená teplota, s ktorou Bakoš prišiel na pondelňajší zraz do dejiska zápasu v Žiline, útočníkovi "Viktorky" už ustúpila.

Slováci v utorok popoludní odtrénovali dávku na ihrisku v Závodí. Boli s nimi už aj Dušan Perniš, Juraj Kucka a Marek Hamšík, ktorí za zraze chýbali, no k tímu sa pripojili v ďalšom priebehu. "Tomáš Hubočan po dohode lekárov a trénerov túto tréningovú jednotku vynecháva a pokračuje v rehabilitácii. Netrénuje ani Marek Bakoš, ktorého stav sa však zlepšil, zvýšená teplota ustúpila. Zajtra by sa k výprave mal pripojiť aj Richard Lásik, ktorého dnes večer čaká zápas jeho klubu Brescia na ihrisku tímu Pro Vercelli," uvádza sa v situačnej informácii SFZ.

Súboj s Litvou je na programe v piatok 22. marca o 20.10 h. V tabuľke G-skupiny patrí Litve 4. priečka so ziskom štyroch bodov z rovnakého počtu zápasov. Slováci ich nazbierali sedem, lídrami skupiny sú desaťbodoví Gréci s Bosnou a Hercegovinou, ktorých v piatok 22. marca v Zenici čaká vzájomný súboj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies