Trenčiansky štadión ponesie meno Pavla Demitru.

NETKY.SK • 8 September 2011, 19:11 • 2 min
Trenčiansky štadión ponesie  meno Pavla Demitru.

Trenčiansky štadión ponesie meno Pavla Demitru.

slovakia

left justify in out

img

Ľudia v Trenčíne v stredu (7.9.) podvečer chodili po meste v trenčianskych dresoch s číslom 38, ktoré bolo podľa hovorcu mesta Richarda Nemca legendárne.
      "Od 7. septembra je sväté. Celé mesto vyjadruje hlbokú úprimnú sústrasť rodine Pavla Demitru a jeho blízkym. Svet sa zdá niekedy nespravodlivý. Jedno z mála, čo mesto v týchto ťažkých chvíľach môže urobiť pre pána Demitru je, že zimný štadión na Sihoti ponesie jeho meno," dodal Nemec.
      "Mesto Trenčín vyjadruje hlbokú úprimnú sústrasť rodine Pavla Demitru a jeho blízkym. Ihneď, ako som sa dozvedel o tejto tragédii, kondoloval som manželke pána Demitru, nechal zavesiť čiernu zástavu na mestskom úrade a navrhol, že zimný štadión na Sihoti ponesie meno ikony trenčianskeho hokeja. Vyjadrujeme sústrasť rodinám a blízkym všetkých obetí leteckej havárie pri Jaroslavli," povedal k udalostiam primátor Richard Rybníček. 
      "Hovorí sa, že nenahraditeľných sú plné cintoríny, avšak Pavol Demitra nenahraditeľný je. Jeho elegancia na ľade aj v živote prinášala radosť a česť celému národu, ktorý teraz smúti. Obzvlášť je to cítiť v Trenčíne, v meste, kde ho poznalo veľa ľudí a oveľa väčšie množstvo ho zbožňovalo. V Trenčíne je tichšie, pochmúrnejšie. Na zimnom štadióne a na mestskom úrade visí čierna zástava," doplnil hovorca.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies