Trénerské duo Požár s Holoubkom skončili pri kormidle Sparty Praha

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 13:36 • 2 min
Trénerské duo Požár s Holoubkom skončili pri kormidle Sparty Praha

PRAHA - Vedeniu českého futbalového klubu AC Sparta Praha došla trpezlivosť a v pondelok ukončilo spoluprácu s trénerským tandemom Tomáš Požár - David Holoubek.

slovakia

left justify in out

Lodivodi "rudých" neustáli tretiu jarnú prehru, ktorú utrpel tím v nedeľňajšom súboji s FK Mladá Boleslav (0:1). Mužstvo z Letnej dočasne povedú doterajší asistenti Zdeněk Svoboda a Stanislav Hejkal.

 

"Nie sme spokojní s výsledkami a ani s predvedenou hrou. Tím sa po vysokej prehre v Rostove nedokázal vrátiť na víťaznú vlnu a neprichádzali ani známky zlepšenia. O ďalších krokoch budeme informovať v najbližších dňoch," citoval oficiálny klubový web Sparty slová generálneho riaditeľa Adama Kotalíka.

 

Sparte patrí po 20. kole najvyššej českej súťaže až tretia priečka v tabuľke, ktorá ho odkláňa od majstrovského kurzu. Na lídra a mestského rivala Slaviu strácajú "sparťania" deväť bodov. Okrem nepresvedčivých výsledkov na domácej scéne pražský klub stroskotal už v 16-finále Európskej ligy UEFA, nad jeho sily bol ruský FK Rostov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies