Kotrba a Csaplár končia na lavičke Liberca, vracia sa Vavruška

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 19:09 • 2 min
Kotrba a Csaplár končia na lavičke Liberca, vracia sa Vavruška

LIBEREC - Český futbalový klub FC Slovan Liberec opäť mení trénerov. Po iba troch jarných kolách, v ktorých mužstvo nezískalo ani bod, končia na lavičke Jiří Kotrba a Josef Csaplár.

slovakia

left justify in out

K tímu sa ako hlavný kouč vracia David Vavruška, informoval portál iDnes.cz.
      

Kotrba s Csaplárom prevzali mužstvo po jesennej časti po slovenskom trénerovi Samuelovi Slovákovi, no nedokázali ho posunúť na vyššie priečky. Tímu spod Ješteda aktuálne patrí v tabuľke Synot ligy predposledná 15. priečka a reálne mu tak hrozí zostup, bodovo sa na neho dotiahol už aj posledný Hradec Králové.
      

Štyridsaťdvaročný Vavruška dočasne trénoval Liberec už v minulej sezóne, keď na posledných šesť kôl nahradil Jaroslava Šilhavého. Potom sa presunul k juniorke. "Všetky súkromné záležitosti a starosti nás všetkých musia ísť nabok. Sme v situácii, ktorá je zložitá, ale nie neriešiteľná. Dostali sme sa do nej sami, a sami ju musíme zvládnuť. Všetci musíme pracovať nie na sto, ale na 150 percent. Verím, že to zvládneme," povedal Vavruška pre klubový web.
      

V Liberci momentálne pôsobia aj piati slovenskí futbalisti - brankár Lukáš Hroššo, stredopoliari Michal Breznaník, Michal Obročník, Tomáš Ďubek a útočník Marek Bakoš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies