Trénerská zmena v Palerme, ďalší na rade Corini

NETKY.SK • 1 December 2016, 10:01 • 2 min
Trénerská zmena v Palerme, ďalší na rade Corini

PALERMO - Prezident talianskeho futbalového klubu USC Palermo Maurizio Zamparini pokračuje v rošádach trénerov prvého mužstva, po druhej zmene v tejto sezóne skončil Roberto De Zerbi, nahradil ho Eugenio Corini.

slovakia

left justify in out

Bezprostredným impulzom bolo stredajšie vyradenie z Talianskeho pohára v šestnásťfinálovom zápase s druholigovou Speziou. V riadnom hracom čase gól nepadol, v rozstrele zo značky pokutového kopu uspeli hostia 5:4. Palermo je navyše na poslednom mieste tabuľky Serie A s jedným víťazstvom a šiestimi bodmi zo 14 kôl na konte.

 

De Zerbi sa ujal mužstva už po dvoch kolách najvyššej talianskej súťaže, to keď sa Zamparinimu znepáčil štart pod taktovkou Davideho Ballardiniho.

 

Corini naposledy viedol Chievo Verona v rokoch 2003 - 2007 pôsobil v Palerme ako hráč. Bol dokonca kapitánom tímu, ktorý v sezóne 2003/2004 po 31 rokoch postúpil medzi taliansku elitu.

 

V Palerme sa v uplynulom ročníku udialo deväť trénerských zmien. Zamparini ich má celkovo na konte už 61. Majiteľom klubu je 29 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies