Trénerovi Talianska Contemu hrozí súd za korupciu

NETKY.SK • 9 Február 2015, 15:44 • 2 min
Trénerovi Talianska Contemu hrozí súd za korupciu

MILÁNO - Trénerovi talianskej futbalovej reprezentácie Antoniovi Contemu hrozí súd za údajné angažovanie v ovplyvňovaní zápasov.

slovakia

left justify in out

Conte je jedným zo 130 podozrivých, ktorí sú zapletení do škandálu. Štyridsaťpäťročný kouč vraj vedel o manipulácii výsledkov zápasov v čase, keď v sezóne 2010/2011 pôsobil v druholigovej Siene. V roku 2012 dostal dištanc na desať mesiacov, neskôr mu ho skrátili na štyri. V tom čase už viedol Juventus Turín.

Okrem Conteho sú podľa štátneho zastupiteľstva v Cremone medzi podozrivými aj tréner Bergama Stefano Colantuano, kapitán Lazia Rím Stefano Mauri či bývalí reprezentanti Giuseppe Signori a Cristiano Doni. V škandále už v októbri 2012 dostal bývalý obranca Bari Andrea Masiello trest odňatia slobody na 22 mesiacov. Masiello sa priznal k úmyselnému vlastnému gólu v zápase Serie B s Lecce, ktorý Bari v ročníku 2010/2011 prehralo 0:2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies