Trénerovi Denveru budú operovať srdce

NETKY.SK • 3 November 2013, 11:19 • 2 min
Trénerovi Denveru budú operovať srdce

CHARLOTTE - Johna Foxa hospitalizovali v sobotu po tom, čo takmer odpadol počas hrania golfu v Quail Hollow v Charlotte.

slovakia

left justify in out

Tréner tímu Denver Broncos v profesionálnej súťaži amerického futbalu NFL podstúpi v najbližších dňoch operačný zákrok na srdci. Svojmu tímu bude chýbať niekoľko týždňov.

Johna Foxa hospitalizovali v sobotu po tom, čo takmer odpadol počas hrania golfu v Quail Hollow v Charlotte. Pôvodne sa mal Fox podrobiť operácii aortálnej chlopne až po skončení sezóny, ale incident zo soboty urýchlil rozhodnutie lekárov. "Som sklamaný, že nebudem stáť pri tíme v dôležitých zápasoch. Na druhej strane to beriem ako správne rozhodnutie lekárov vzhľadom na môj nie najlepší zdravotný stav," vyhlásil Fox.

Jeho tím Denver Broncos na čele so skvelým quarterbackom Peytonom Manningom má po ôsmich zápasoch sezóny bilanciu 7 víťazstiev - 1 prehra. Lepší sú len Kansas City Chiefs, ktorí zatiaľ neokúsili trpkosť prehry. Práve Chiefs budú 17. novembra a 1. decembra súpermi Broncos a tréner Fox oba tieto duely vzhľadom na pooperačný stav nestihne. Rovnako to platí pre súboj s konferenčným rivalom New England 24. novembra.

"Úprimne oceňujem všetku podporu od priateľov, spolupracovníkov aj fanúšikov Denveru. Uvedomujem si, že moje zdravie je prvoradé. Podrobím sa rozhodnutiu lekárov, ale netrpezlivo budem očakávať svoj návrat k tímu," komentoval Fox. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies