Trénerom roka v MLS Caleb Porter

NETKY.SK • 3 December 2013, 06:49 • 2 min
Trénerom roka v MLS Caleb Porter

NEW YORK - Trénerom roka v zámorskej futbalovej Major League Soccer sa stal Caleb Porter. Tridsaťosemročný Američan priviedol hneď pri svojej premiére vo funkcii profesionálneho kouča klub Portland Timbers k titulu v Západnej konferencii. Portland potom v semifinále play-off nestačil na Real Salt Lake.

slovakia

left justify in out

Portland v tomto ročníku ťahal šnúru 15 zápasov bez prehry, čo sa ešte žiadnemu novému trénerovi predtým nepodarilo. Timbers mali po základnej časti o 23 bodov viac ako vlani. Na druhom mieste v hodnotení trénerov skončil Mike Petke z New York Red Bulls, tretie miesto obsadil Jason Kreis zo Salt Lake. 

Obrancu New England Revolution Kevina Alstona označili za Návrat roka. Dvadsaťpäťročnému Američanovi diagnostikovali zriedkavú, ale liečiteľnú formu leukémie. Po štyri a pol mesiaci liečby sa vrátil na ihrisko a pomohol New Englandu k postupu do play-off po prvý raz od roku 2009. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies