Trénerom Nitry je Andrej Kmeč, asistentom Dušan Milo

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 09:13 • 2 min
Trénerom Nitry je Andrej Kmeč, asistentom Dušan Milo

NITRA - Vedenie úradujúceho majstra Tipsport Ligy HK Nitra vyriešilo trénerskú otázku po odchode Antonína Stavjaňu. Na pozíciu hlavného trénera povýšilo doterajšieho asistenta Andreja Kmeča, ktorému bude asistovať Dušan Milo. Vedenie nitrianskeho klubu o trénerskej zmene informovalo na svojej oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Andrej Kmeč pôsobil ako Stavjaňov asistent dve sezóny a pozícia hlavného trénera bude pre neho novinkou. Asistentom 38-ročného trénera bude o päť rokov starší Dušan Milo, ktorý bol v sezóne 2015/2016 členom majstrovského tímu. "Obaja majú veľké hráčske skúsenosti. Andrej už dva roky pôsobil v tíme ako asistent trénera. Veľmi dobre pozná mužstvo a jeho veľký podiel na titule vyzdvihol aj tréner Stavjaňa, s ktorým sme riešenie trénerskej otázky konzultovali. Andrejov otec bol jedným z najlepších trénerov v našom klube a ak Andrej zdedil tieto gény, nemusíme sa ničoho obávať. Aj keď zatiaľ nie je príliš skúsený, raz začať musí. Navyše je to človek, ktorému srdce bije pre Nitru a preto má v tandeme s Dušanom Milom našu plnú dôveru," uviedol riaditeľ nitrianskeho klubu Miroslav Kováčik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies