Tréneri ruskej zbornej oznámili nomináciu

NETKY.SK • 27 Apríl 2011, 07:21 • 2 min
Tréneri ruskej zbornej oznámili nomináciu

Tréneri ruskej zbornej oznámili nomináciu - Hokej Tréneri ruskej zbornej oznámili v utorok v Novogorsku nomináciu hráčov na svetový hokejový šampionát na Slovensku. Ako informuje Sovetskij Sport, sú v nej traja brankári, deväť obrancov a trinásť útočníkov

slovakia

left justify in out

img

Tréneri ruskej zbornej oznámili v utorok v Novogorsku nomináciu hráčov na svetový hokejový šampionát na Slovensku. Ako informuje Sovetskij Sport, sú v nej traja brankári, deväť obrancov a trinásť útočníkov. Konečný zoznam hráčov na turnaj skompletizujú deň pred začiatkom MS.
      Rusko sa v základnej A-skupine stretne s Nemeckom, Slovinskom a Slovenskom a prvý zápas odohrá v piatok 29. apríla o 16.15 s Nemeckom.

      Nominácia:
      brankári: Konstantin Barulin (Atlant Mytišči), Vasilij Košečkin (Severstaľ Čerepovec), Jevgenij Nabokov (NY Islanders)
      obrancovia: Vitalij Aťušov (Metallurg Magnitogorsk), Denis Grebeškov (SKA Petrohrad), Dmitrij Kulikov (Florida), Nikolaj Belov (Neftechimik Nižnekamsk), Dmitrij Kalinin (Salavat Julajev Ufa), Iľja Nikulin, Konstantin Kornejev, Alexej Jemelin (všetci AK Bars Kazaň), Fedor Ťutin (Columbus)
      útočníci: Iľja Kovaľčuk (New Jersey), Alexej Morozov, Danis Zaripov, Alexej Tereščenko (všetci AK Bars Kazaň), Maxim Afinogenov, Jevgenij Arťuchin, Konstantin Gorovikov (všetci SKA Petrohrad), Nikolaj Kulemin (Toronto), Alexander Radulov, Sergej Zinoviev (obaja Salavat Julajev Ufa), Vladimir Tarasenko (Sibir Novosibirsk), Alexej Kajgorodov (Metallurg Magnitogorsk), Alexander Burmistrov (Atlanta)  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies