Tréneri Guardiola a Mourinho nie sú nepriateľmi, po derby si dajú spolu pohár vína

NETKY.SK • 9 September 2016, 18:50 • 2 min
Tréneri Guardiola a Mourinho nie sú nepriateľmi, po derby si dajú spolu pohár vína

MANCHESTER- Futbaloví kormidelníci Jose Mourinho a Pep Guardiola pred sobotňajším súbojom o Manchester popreli správy o vzájomnej nevraživosti. Tréneri mestských rivalov United a City sa pred derby zhodli, že nepriateľov z nich robia iba médiá.

slovakia

left justify in out

Mourinho prišiel do United rovnako ako Guardiola do City pred aktuálnou sezónou. Obaja sa netaja smelými ambíciami a majstrovskými cieľmi. Ich prvou vzájomnou konfrontáciou na Ostrovoch bude sobotňajšie derby, na ktoré netrpezlivo čaká celé Anglicko. United i City začali sezónu troma víťazstvami za sebou, rovnakou bilanciou sa môže chváliť už len londýnska Chelsea.

 

"Povedal som to už veľakrát - k Mourinhovi mám veľký rešpekt. Vždy sa snažím učiť od kolegov a on nie je výnimka. Bol môj tréner, keď robil asistenta Bobbymu Robsonovi. To, čo z nás robia médiá, to my nemôžeme ovplyvniť. Samozrejme, že po zápase akceptujem pozvánku na pohár vína, ak ma Jose pozve," vravel španielsky kouč pre televíziu BBC.

 

Aj Mourinho uznal kvality svojho rivala. "Víťazstvo v derby je špeciálne. Bol som trénerom v mnohých takýchto zápasoch. City majú výborného kouča a skvelých hráčov. Sú kandidátmi na titul, majú náš rešpekt," kontroval Portugalčan.

 

Zápas 4. kola anglickej Premier League Manchester United - Manchester City je na programe v sobotu 10. septembra s úvodným výkopom o 13.30 SELČ.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies