Trénere Dušan Gregor v novej sezóne povedie tím VHL Sokol Krasnojarsk

NETKY.SK • 18 Júl 2012, 06:45 • 2 min
Trénere Dušan Gregor v novej sezóne povedie tím VHL Sokol Krasnojarsk

Trénere Dušan Gregor v novej sezóne povedie tím VHL Sokol Krasnojarsk - Hokej Novou trénerskou zastávkou Dušana Gregora v nastávajúcej sezóne bude hokejový tím ruskej Vyššej ligy Sokol Krasnojarsk. Informuje o tom klubový web účastníka D-divízie Východnej

slovakia

left justify in out

img

Novou trénerskou zastávkou Dušana Gregora v nastávajúcej sezóne bude hokejový tím ruskej Vyššej ligy Sokol Krasnojarsk. Informuje o tom klubový web účastníka D-divízie Východnej konferencie.
      Na novom pôsobisku v utorok Dušan Gregor, ktorý v uplynulom ročníku predčasne skončil v Dukle Trenčín, absolvoval tlačovú konferenciu. "Rusko je obrovská krajina, pre mňa je však hlavné to, že je to hokejová krajina," plynule v ruštine hovoril tréner, pre ktorého to po českom Liberci, bude len druhý zahraničný angažmán. "Som rád, za šancu, ktorú mi vedenie Sokola dalo."
      Na otázku, aký hokej, či útočný, alebo obranný, sa bude snažiť s mužstvom produkovať, Gregor zareagoval. "V konečnom dôsledku hlavným bude výsledok. Osobne ľúbim útočiť, ale dobre viete, aké dôležité je skĺbiť útočný systém s obranným. Preto je mi ťažko povedať, aký hokej budeme hrať. Potrebujem čas, aby som sa bližšie zoznámil s mužstvom."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies