Trénera Šimča nahradil v Lokomotíve Košice Galko

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 16:06 • 2 min
Trénera Šimča nahradil v Lokomotíve Košice Galko

KOŠICE - Hlavného trénera treťoligového tímu Lokomotíva Košice Ladislava Šimča strieda na tomto poste Jaroslav Galko.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťšesťročný Šimčo pôsobil v Lokomotíve od konca lanského októbra a osudnou sa mu stala nedeľňajšia prehra na ihrisku TJ ŠK Kremnička (0:2). Lokomotíva je v tabuľke Tipos III. ligy v skupine Východ na šiestom mieste.

 

"Cieľ je jasný od začiatku ročníka. Vedenie klubu chce postúpiť o súťaž vyššie. Na jar však mužstvo nedosahovalo očakávané výsledky, takže funkcionári sa asi rozhodli riešiť situáciu takto," povedal pre špecializovaný portál profutbal.sk nový kouč Lokomotívy Jaroslav Galko. Ten ešte na jeseň aktuálneho ročníka viedol corgoňligové mužstvo MFK Košice, pri ktorom skončil po desiatom kole. Následne držal taktovku nad rovnako treťoligovou Ružinou. "Po odchode z MFK Košice som sa dohodol s Ružinou len do konca jesennej časti. Odtrénoval som teda sedem stretnutí," uviedol nový kormidelník "Loky" a dodal: "Ešte pred pôsobením v MFK Košice som bol asi rok a pol v Lokomotíve. Vybudoval som si dobré vzťahy s tamojšími funkcionármi a ihneď, keď som odišiel z MFK Košice, tak sa mi ozvali. Ružiná však bola rýchlejšia. Teraz som opäť v Lokomotíve. V tomto klube to väčšinou býva tak, že keď sa mužstvu nedarí, tak sa nemenia hráči, ale tréneri. Majitelia ma oslovili a ja som súhlasil." 

 

Najbližšie súťažné stretnutie odohrá Lokomotíva Košice v sobotu 5. apríla, keď v rámci 20. kola tretej najvyššej slovenskej súťaže privíta doma MFK Dolný Kubín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies