Trénera Plzne nadchol výkon vlastných zverencov proti izraelskému tímu

NETKY.SK • 29 September 2017, 12:14 • 2 min
Trénera Plzne nadchol výkon vlastných zverencov proti izraelskému tímu

Plzeň - Futbalisti Viktorie Plzeň zvládli druhý zápas v G-skupine Európskej ligy UEFA 2017/2018. Na domácom štadióne zdolali izraelský Hapoel Beer-Ševa 3:1 a po prehre s FCSB v 1. kole získali prvé body.

slovakia

left justify in out

Výsledok stanovil gólom v 89. minúte slovenský útočník Marek Bakoš, ktorý prišiel na ihrisko ako striedajúci hráč len krátko predtým. Bakošov krajan Patrik Hrošovský odohral celý zápas, brankár Matúš Kozáčik sedel na lavičke náhradníkov.

 

"Začali sme dobre, podarilo sa nám streliť gól. Mohli sme aj zvýšiť. Na začiatku druhého polčasu súper lepšie kombinoval a zaslúžene vyrovnal. Som rád, že sme našli silu na to, aby sme zápas získali späť. Bol to zaujímavý duel, no určite nie bez chýb. Hralo sa ofenzívne, boli gólové šance, zápas sa ľuďom musel páčiť," citoval oficiálny web Plzne jej trénera Pavla Vrbu.

 

"Prvý polčas bol z našej strany výborný, ale nedotiahli sme pár situácií. Do druhého polčasu sme tradične nevstúpili dobre, na dvadsať minút sme vypadli z hry a súper nás potrestal. Gól na 1:1 nás prebral a už sme zasa začali hrať našu hru," dodal autor druhého gólu "Viktorky" Jan Kopic.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona