Trénera Guardiolu sa bude snažiť získať aj PSG

NETKY.SK • 28 December 2015, 19:07 • 2 min
Trénera Guardiolu sa bude snažiť získať aj PSG

PARÍŽ – Francúzsky futbalový klub Paris Saint-Germain sa bude snažiť získať súčasného trénera Bayernu Mníchov Pepa Guardiolu. Záujem o jeho služby prejavili tímy Premier League Chelsea a Manchester City.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročný Guardiola oznámil svoje rozhodnutie opustiť Bayern na konci aktuálnej sezóny, keďže v lete mu vyprší zmluva. Jeho najpravdepodobnejším novým klubom bude Manchester City, kde by mal nahradiť Manuela Pellegriniho.

Podľa správ anglického denníka Mirror však aj Chelsea predložila španielskemu trénerovi ponuku, keďže klub po vyhadzove José Mourinha nemá stáleho trénera.

Medzi najnovších záujemcov o služby tohto renomovaného trénera sa pridal aj francúzsky PSG, za ktorým taktiež stojí bohatý sponzor a určite má tento klub dostatok peňazí, aby Guardiolu priviedli na štadión Parc des Princes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona