Trénera Crystal Palace obvinili z nešportového správania

NETKY.SK • 20 August 2013, 18:46 • 2 min
Trénera Crystal Palace obvinili z nešportového správania

LONDÝN - Tréner nováčika najvyššej anglickej futbalovej súťaže Crystal Palace Ian Holloway čelí obvineniam z nešportového správania. Päťdesiatročný kouč po zápase úvodného kola Premier League 2013/2014 proti Tottenhamu Hotspur konfrontoval rozhodcov pre odpískanie pokutového kopu v prospech Tottenhamu. Hollowayovi sa nepáčil verdikt, ktorý hosťujúcemu Robertovi Soldadovi dovolil streliť jediný gól duelu na ihrisku nováčika.

slovakia

left justify in out

Rozzúrený tréner kritizoval Marka Clattenburga a jeho asistentov aj za to, že neodpískali faul krídelníka hostí Nacera Chadliho na stredopoliara domáceho tímu Stephena Dobbieho, ktorý predchádzal predmetnej penalte. Anglická futbalová asociácia (FA) tiež tvrdí, že Holloway svojimi pozápasovými výrokmi v médiách spochybnil integritu arbitrov. Kouč navyše svoju kritiku adresoval rozhodcom priamo v miestnosti pre nich určenej. Tréner môže na obvinenia odpovedať do piatku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies