Trénera AC Miláno Montellu trápi zranenie Montoliva

NETKY.SK • 16 Október 2016, 14:59 • 2 min
Trénera AC Miláno Montellu trápi zranenie Montoliva

MILÁNO - Tréner futbalistov AC Miláno Vincenzo Montella je smutný z dlhodobého zranenia kapitána Riccarda Montoliva a tvrdí, že jeho absencia bude pre "rossoneri" veľkou stratou.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný tvorca hry Montolivo utrpel vážne zranenie kolena počas šlágru kvalifikácie o postup na futbalové MS 2018 do Ruska medzi Talianskom a Španielskom (1:1) a zrejme sa v tejto sezóne na ihrisku už neobjaví. "Bude nám chýbať pravdepodobne viac, ako si ktokoľvek myslí," citoval Montellu portál soccerway.com v súvislosti s tým, že veľa fanúšikov AC Miláno nie je spokojných s Montolivovou hrou.


Riccarda Montoliva môže v základnej zostave "rossoneri" nahradiť skúsený José Sosa alebo talentovaný milánsky odchovanec Manuel Locatelli, ktorý pred reprezentačnou prestávkou strelil svoj prvý gól v Serii A do siete Sassuola (4:3 z pohľadu AC Miláno). "Ešte som sa nerozhodol. Sú to príjemné starosti, pretože obaja sú veľmi dobrí hráči, ktorí majú v hre mierne odlišnosti," uviedol Montella a pred nedeľňajším stretnutím s Chievom Verona dodal: "Ak zvíťazíme, samozrejme, venujeme výhru Montolivovi."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies