Tréner Zidane dostal v Španielsku trojmesačný zákaz činnosti

NETKY.SK • 27 Október 2014, 18:32 • 2 min
Tréner Zidane dostal v Španielsku trojmesačný zákaz činnosti

MADRID - Španielska futbalová federácia potrestala trénera Zinedina Zidana trojmesačným trestom zákazu činnosti za to, že nemá potrebnú kvalifikáciu. Informáciu priniesla agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Bývalý vynikajúci francúzsky reprezentant bol v minulej sezóne asistentom trénera Carla Ancelottiho v Reale Madrid a od leta vedie rezervný tím kráľovského klubu Castilla v tretej lige. Viacerí tréneri konkurenčných tímov sa sťažovali, že Zidane nemá potrebnú kvalifikáciu UEFA na to, aby viedol profesionálny tím v Španielsku a federácia ho nakoniec potrestala. Zidane a Real majú desať dní na to, aby sa proti rozhodnutiu odvolali.
     

Zidane hral za Real v rokoch 2001 až 2006 a pomohol "bielemu baletu" k triumfu v Lige majstrov, keď vo finále proti Bayeru Leverkusen strelil v Glasgowe víťazný gól na 2:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies