Tréner Zeman podpísal dvojročnú zmluvu s AS Rím

NETKY.SK • 5 Jún 2012, 06:30 • 2 min
Tréner Zeman podpísal dvojročnú zmluvu s AS Rím

Tréner Zeman podpísal dvojročnú zmluvu s AS Rím - Futbal Novým trénerom futbalistov AS Rím sa už oficiálne stal Zdeněk Zeman. Ten s vlkmi podpísal v pondelok dvojročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

img

Novým trénerom futbalistov AS Rím sa už oficiálne stal Zdeněk Zeman. Ten s "vlkmi" podpísal v pondelok dvojročný kontrakt.
      Šesťdesiatpäťročný kormidelník, ktorý priviedol klub Delfino Pescara k triumfu v Serii B, patril medzi najhorúcejších kandidátov na výmenu doterajšieho kouča Luisa Enriqueho. Zeman už v AS Rím pôsobil, viedol ho dva roky a v 1999 ho nahradil Fabio Capello.
      Pescara získala titul v druhej najvyššej talianskej futbalovej súťaži na poslednú chvíľu. Rozhodlo sa až v poslednom kole, pričom mala rovnaký počet bodov ako futbalisti Turína. O víťazovi rozhodlo skóre, pričom Zemanov mladý tím, ktorý sa prezentoval útočnou hrou, vsietil až 90 gólov.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies