Tréner Weiss predĺžil so Slovanom zmluvu o rok

NETKY.SK • 10 Júl 2012, 12:32 • 2 min
Tréner Weiss predĺžil so Slovanom zmluvu o rok

Tréner Weiss predĺžil so Slovanom zmluvu o rok - Futbal Tréner Vladimír Weiss predĺžil o rok zmluvu so slovenským futbalovým corgoňligistom Slovanom Bratislava, informovalo utorňajšie vydanie denníka Šport. Zostáva tak v tábore belasých , hoci sa v ruskýc

slovakia

left justify in out

img

Tréner Vladimír Weiss predĺžil o rok zmluvu so slovenským futbalovým corgoňligistom Slovanom Bratislava, informovalo utorňajšie vydanie denníka Šport. Zostáva tak v tábore "belasých", hoci sa v ruských médiách objavili informácie, že by mohol viesť niektorý z klubov tamojšej elitnej súťaže.
      "Nič také, podpísal som ročnú zmluvu so Slovanom," cituje bývalého reprezentačného kouča Slovenska Šport. "Počas interview sa ma pýtali, či by som sa nevrátil do Ruska. Hovorím jasné, prečo nie, niekedy v budúcnosti. Navyše, v tom čase som nemal podpísaný kontrakt so Slovanom," povedal 47-ročný kormidelník, ktorý na MS 2010 v JAR priviedol Slovensko k najväčšiemu úspechu postupom do osemfinále.
      Momentálne v Slovane finišuje príprava na nový ligový ročník, resp. štart v 2. predkole Európskej ligy UEFA 2012/2013 s maďarským FC Videoton Fehérvár. "Slovan má vždy najvyššie ambície. Našim cieľom je hrať lepšie ako v minulej sezóne. Budem rád, keď sa mužstvo chytí ako celok, keď to bude dobrá partia, ktorá bude hrať dobre smerom dopredu i dozadu, jednoducho kompaktný a moderný futbal," dodal Weiss, ktorý v Rusku viedol Saturn Ramenskoje.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies