Tréner Walesu neodporúča sobotňajší madridský debut Balea

NETKY.SK • 11 September 2013, 12:34 • 2 min
Tréner Walesu neodporúča sobotňajší madridský debut Balea

CARDIFF - Tréner waleskej futbalovej reprezentácie Chris Coleman dôrazne odporučil, aby jeho zverenec Gareth Bale odložil premiéru v drese svojho nového zamestnávateľa Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Najdrahší futbalista planéty prestúpil z Tottenhamu do španielskej metropoly za údajných 100 miliónov eur a v sobotu mal debutovať v ligovom zápase s Villarrealom. Stále má však problémy so slabinami, preto ho Coleman poslal v utorkovom súboji kvalifikácie MS 2014 proti Srbsku v Cardiffe na ihrisko len na záverečných 32 minút. Bol to Balov prvý zápasový štart od júla tohto roku a podľa Colemana po štvrťhodine javil známky únavy. Walesania prehrali 0:3 a sú na chvoste tabuľky A-skupiny.

"Ak v sobotu nastúpi, zápas nedohrá. Akýkoľvek iný scenár by ma prekvapil. Mali sme ho k dispozícii uplynulých desať dní a ani zďaleka nie je pripravený odohrať 90 minút. Ani v Španielsku, kde je tempo pomalšie. Za uplynulé dva mesiace trénoval iba štyrikrát, bolo by to nebezpečné," poslal Coleman varovanie na San Bernabéu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies