Tréner Vrba skončil pri českom kormidle, odchádza do Anži Machačkala

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 12:30 • 2 min
Tréner Vrba skončil pri českom kormidle, odchádza do Anži Machačkala

MACHAČKALA - Českú futbalovú reprezentáciu už ďalej nepovedie tréner Pavel Vrba, ktorý podpísal zmluvu s Anži Machačkala. Ruský klub to oznámil na svojej oficiálnej webstránke, informáciu potvrdil aj český zväz.

slovakia

left justify in out

"Je na mieste Pavlovi Vrbovi za prácu, ktorú pre český futbal a reprezentáciu odviedol, poďakovať," citoval portál iDnes.cz slová predsedu Futbalovej asociácie Českej republiky Miroslava Peltu.

 

Vrba v minulosti trénoval aj Matador Púchov či MŠK Žilina. Jeho éra pri českom národnom tíme sa skončila po dva a pol roku. Pod jeho vedením sa reprezentácia prebojovala na záverečný turnaj EURO 2016 do Francúzska, kde však vypadla už v základnej skupine. Jediný bod uhrala za remízu 2:2 s Chorvátskom.

 

Podľa iDnes.cz je najvážnejším kandidátom na uvoľnený post Karel Jarolím z Mladej Boleslavi, bývalý kouč Slovana Bratislava. V hre sú aj Ivan Hašek, Vítězslav Lavička či zahraničný tréner. "Začíname na tom intentívne robiť a 8. júla by som rád výkonnému výboru navrhol meno nového kandidáta na post reprezentačného trénera," vyhlásil Pelta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies