Tréner Volley Teamu Pistovič: Veril som, že peniaze získam

NETKY.SK • 13 December 2013, 12:30 • 2 min
 Tréner Volley Teamu Pistovič: Veril som, že peniaze získam

BRATISLAVA - Tréner bývalého slovenského volejbalového klubu Volley Team Bratislava Branko Pistovič neskrýva sklamanie po ukončení činnosti klubu z finančných dôvodov.

slovakia

left justify in out

"Je to moja najťažšia prehra v živote. Ako športovec som zvyknutý na víťazstvá a neúspechy, ale koniec Volley Teamu je moja najtvrdšia a najbolestivejšia prehra, budem sa z nej spamätávať najdlhšie," cituje piatkové vydanie denníka Šport bývalého reprezentanta SR. "Mal som ideu, ale dlho som bol v zahraničí, možno som dobre nepoznal a neodhadol slovenské pomery a podmienky. Naivne som veril, že peniaze získam. To bola asi moja najväčšia chyba. Precenil som, že ak to budeme robiť týmto veľkolepým spôsobom, ľahšie zoženieme peniaze. Opak bol pravdou," uviedol Pistovič a na margo nevyplatených finančných prostriedkov volejbalistom klubu dodal: "Keď sa našli peniaze, vždy smerovali najskôr hráčom."

Volley Team opustil v januári 2012 aj bývalý kouč slovenského národného mužstva Emanuele Zanini. "Na takého trénera a na jeho požiadavky nebol náš klubový volejbal pripravený. My sme mu ich však deklarovali, mali sme prísľuby od sponzorov. Nenaplnené," vyhlásil Branko Pistovič. 

Riadiaci orgán Stredoeurópskej ligy (SEL) informoval, že Volley Team Bratislava, ktorý sa so súťaže odhlásil, kontumačne prehral svoje zostávajúce zápasy aktuálnej sezóny. Bratislavčania s najväčšou pravdepodobnosťou obsadia v nadnárodnej súťaži v ročníku 2013/2014 poseldné miesto. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona