Tréner United Rangnick označil debakel s Liverpoolom za ponižujúci

NETKY.SK • 20 Apríl 2022, 20:47 • 2 min
Tréner United Rangnick označil debakel s Liverpoolom za ponižujúci

LIVERPOOL – Utorkový debakel 0:4 na ihrisku veľkého rivala šokoval fanúšikov Manchesteru United. Slávny klub pokračuje v žalostných výkonoch a po tridsiatichtroch odohraných kolách mu v tabuľke Premier League patrí 6. miesto.

slovakia

left justify in out

Sklamaný bol aj nemecký stratég Ralf Rangnick, ktorý mužstvo prebral po Olem Gunnarovi Solskjaerovi s cieľom stabilizovať výkony a káder, čo sa mu zatiaľ vôbec nepodarilo. „Je to trápne, je to sklamanie, možno dokonca až ponižujúce. Musíme sa zmieriť s tým, že sú o šesť rokov pred nami. Keď do Liverpoolu prišiel Klopp, nastala zmena v tíme, dokonca posunuli na inú úroveň celé mesto. To sa u nás musí stať v najbližšom prestupovom období,“ nedával si servítku pred ústa.

 

 

Rangnick má mužstvo viesť len do konca sezóny, následne by sa mal presunúť do manažmentu a jeho miesto preberie holandský tréner Erik Ten Hag z Ajaxu Amsterdam. V klube zároveň vykonáva aj funkciu poradcu a očakáva, že v lete nastane v kádri poriadne zemetrasenie. „Je mi jasné, že príde šesť, sedem, osem, deväť, možno desať nových hráčov. Určite nastane prestavba. Ale teraz nám to nepomôže, pretože nás čaká ešte ďalších päť zápasov.“

 

 

Zápas sa okrem jednoznačného priebehu vyznačoval aj emotívnym momentom, keď fanúšikovia Liverpoolu zaspievali hymnu „You’ll Never Walk Alone“ na počesť Cristiana Ronalda, ktorý sa vyrovnáva so stratou potomka. Kanonier United na sociálnych sieťach s partnerkou Georginou Rodríguezovou prezradil, že im pri pôrode dvojčiat umrel chlapec a v náročnej situácii im dodáva silu narodenie dievčatka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona