Tréner Turkov Terim: Ľuďom sme urobili aspoň trochu radosť

NETKY.SK • 14 Október 2015, 09:35 • 2 min
Tréner Turkov Terim: Ľuďom sme urobili aspoň trochu radosť

ANKARA - Postup na futbalové EURO 2016 prinesie Turkom aspoň trochu radosť, vyhlásil po triumfe nad Islandom reprezentačný tréner Fatih Terim. Krajina polmesiaca sa spamätáva zo sobotňajšieho bombového útoku v Ankare, pri ktorom prišlo o život takmer 100 ľudí.

slovakia

left justify in out

"Ako krajina sme naozaj potrebovali toto víťazstvo, aby sme ľudí aspoň na pár hodín urobili šťastnými. Som hrdý na to, že sme dokázali postúpiť na EURO s omladeným tímom," povedal Terim pre akreditované médiá. Turci si zabezpečili priamy postup ako najlepší tím z tretích miest na úkor Maďarska, do karát im zahrala výhra Kazachstanu v Lotyšsku.

 

Postupový gól strelil na štadióne v meste Konya v 89. minúte z priameho kopu Selcuk Inan, domáci v tom čase hrali už bez vylúčeného Gökhana Töreho. "Mali sme katastrofálny štart do kvalifikácie, Stále sme však verili, bojovali až do konca a napokon sa nám podarilo dosiahnuť vytúžený cieľ. Veľmi sa tešíme, že sme nesklamali verných fanúšikov, ktorí aj v ťažkých chvíľach vždy stáli pri nás," nechal sa počuť turecký kapitán Arda Turan.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies