Tréner Tottenhamu Mauricio Pochettino nevzdáva boj o titul

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 12:20 • 2 min
Tréner Tottenhamu Mauricio Pochettino nevzdáva boj o titul

LONDÝN - Päť kôl pred koncom anglickej Premier League nestrácajú futbalisti Tottenhamu Hotspur nádej na titul, aj napriek tomu, že na vedúci Leicester City strácajú sedem bodov.

slovakia

left justify in out

"Bol to pre nás ťažký deň. Vedeli sme, že Leicester vyhral. Museli sme tiež zmeniť naše predzápasové zvyky, keďže zápas s Manchestrom začal neskôr. Podali sme však dobrý výkon a som hrdý na hráčov," citovala agentúra DPA trénera "Spurs" Mauricia Pochettina. Tottenham triumfoval v zápase 33. kola, keď vyhral doma nad Manchestrom United jasne 3:0 a stále nevzdal boj o majstrovskú trofej.

 

"Musíme stále bojovať, boj o titul nevzdávame," hlási Pochettino. Londýnsky tím je päť kôl pred koncom súťaže na druhom mieste tabuľky, na vedúci Leicester má manko siedmich bodov. V najbližšom zápase sa Londýnčania predstavia na ihrisku deviateho Stoke City.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies