Tréner Swansea sa zamotal do svojich tvrdení o ovplyvňovaní zápasov

NETKY.SK • 22 September 2012, 14:58 • 2 min
Tréner Swansea sa zamotal do svojich tvrdení o ovplyvňovaní zápasov

Tréner Swansea sa zamotal do svojich tvrdení o ovplyvňovaní zápasov - Futbal SWANSEA - Michael Laudrup bol v piatok nútený upustiť od svojho tvrdenia, že nie je nič zlé na tom, keď kluby platia súperom, aby vyhrali zápas. Keď sa trénera Swansea opýtali na

slovakia

left justify in out

imgSWANSEA - Michael Laudrup bol v piatok nútený upustiť od svojho tvrdenia, že nie je nič zlé na tom, keď kluby platia súperom, aby vyhrali zápas.

Keď sa trénera Swansea opýtali na jeho názor na ovplyvňovanie zápasov, tak odsúdil problémy, ktoré spustošili taliansky futbal. Dán však tiež tvrdil, že "nevidí nič zlého" na tom, keď tretia strana ponúka odmenu za víťazstvo klubu, ktorý hrá svoj zápas s nejakým súperom, iným ako ten čo odmenu ponúklo. Takýto postup by však bol proti pravidlám FA a Premier League.

Neskôr bol však Laudrup donútený vydať vyhlásenie: "Myslel som to tak, že termín "ovplyvňovanie zápasov" je potrebné definovať, pretože aj tam sú rôzne úrovne. Ak napríklad dva tímy hrajú spolu zápas a obaja potrebujú remízu a 20 minút pred koncom je stav vyrovnaný, tak by som neočakával, že niektorý tím ešte bude útočiť a snažiť sa vyhrať. To pre mňa nie je ovplyvňovanie zápasu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona