Tréner Strachan má plnú podporu škótskeho zväzu

NETKY.SK • 18 November 2016, 09:23 • 2 min
Tréner Strachan má plnú podporu škótskeho zväzu

GLASGOW - Tréner škótskej futbalovej reprezentácie Gordon Strachan má aj po prehre 0:3 s Anglickom v kvalifikácii MS 2018 plnú podporu vedenia národného zväzu.

slovakia

left justify in out

"Zväz považuje výkon tímu a získaný počet bodov v doterajšom priebehu kvalifikácie za neuspokojivý. Gordon zdieľa sklamanie zväzu a samozrejme aj fanúšikov. Jednoznačne ho podporujeme v snahe o zlepšenie našich vyhliadok," citoval internetový portál theguardian.com slová šéfa exekutívy Stewarta Regana. "Naši fanúšikovia si zaslúžia úspech a návrat na finálový turnaj. Stále je tu osemnásť bodov a ja spolu s hráčmi dáme do toho všetko," reagoval Strachan.

 

Škóti získali v prvých štyroch zápasoch v kvalifikačnej F-skupine štyri body a v tabuľke im patrí až piata pozícia. Strachanovi zverenci prehrali 11. októbra v Trnave s domácim Slovenskom 0:3, jediné víťazstvo získali na úvod eliminácie na Malte (5:1).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona