Tréner Stevens skončil v Hoffenheime zo zdravotných dôvodov

NETKY.SK • 10 Február 2016, 14:30 • 2 min
Tréner Stevens skončil v Hoffenheime zo zdravotných dôvodov

FRANKFURT - Holanďan Huub Stevens zo zdravotných dôvodov odstúpil z postu trénera nemeckého futbalového klubu TSG 1899 Hoffenheim.

slovakia

left justify in out

"Prekvapilo nás to," uviedol podľa dpa na margo odchodu 62-ročného kouča mediálny manažér bundesligistu Christian Frommert. Hoffenheim aktuálne figuruje v tabuľke najvyššej nemeckej súťaže na predposlednom 17. mieste, keď v 20 súbojoch nazbieral iba 14 bodov za dve víťazstvá a osem remíz. V sobotu ho čaká dôležitý duel s podobne sa trápiacim Werderom Brémy.

 

Bývalý úspešný kouč Schalke Stevens, ktorý po konci minulej sezóne opustil lavičku Stuttgartu, prišiel do Hoffenheimu vlani v októbri, keď na poste nahradil Markusa Gisdola. V TSG 1899 mal zmluvu do konca tohto ročníka. Vedenie klubu už dávnejšie informovalo, že od 1. júla 2016 prevezme funkciu 28-ročný Julian Nagelsmann, ktorý sa tak stane historicky najmladším trénerom v bundeslige.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona