Tréner SSC Neapol Benítez sa neobáva výpovede

NETKY.SK • 25 September 2014, 15:34 • 2 min
Tréner SSC Neapol Benítez sa neobáva výpovede

NEAPOL - Tréner futbalistov SSC Neapol Rafael Benítez sa neobáva, že by mohol prísť o prácu. Jeho zverenci, ktorí sú súpermi hráčov Slovana Bratislava v I-skupine Európskej ligy, nevyhrali už v troch ligových dueloch po sebe.

slovakia

left justify in out

Naposledy remizovali v stredu doma s Palermom 3:3 a predchádzajúce dva zápasy dokonca prehrali. Benítez sa cíti byť v bezpečí. Domáci viedli na San Paolo nad Palermom 2:0 a neskôr i 3:2, ale nezískali vytúžené tri body.

 

"Jednoznačne potrebujeme nejakú vzpruhu. Strelili sme tri góly a ešte sme mohli kopať penaltu, ktorá mohla stanoviť konečný rozdiel. Snažíme sa, drieme, ale stále je niečo proti nám. Na druhej strane, trikrát sme inkasovali, čo je naozaj veľa. Z tohto pohľadu sa musí tím na ihrisku upokojiť. Určite sa však necítim ohrozený. Nerozprával som sa s prezidentom klubu, ale nemusím mu volať každých päť minút a pýtať sa ho, či sa mám báť o svoju pozíciu. Toto mužstvo bolo skvelé v minulosti a bude skvelé opäť," uviedol španielsky kouč pre Sky Sport Italia a doplnil: "V minulej sezóne sa nám darilo, teraz potrebujeme len nejaké nakopnutie, aby sme sa opäť dostali na víťaznú vlnu. To dosiahneme len všetci spolu - ja urobím svoju časť práce a hráči tú svoju, potom to bude na ihrisku klapať." 

 

"Partenopei" sú v tabuľke Serie A po 4. kole na desiatom mieste. So Slovanom sa prvýkrát stretnú na bratislavských Pasienkoch už budúci štvrtok 2. októbra. Odveta pod Vezuvom sa uskutoční 11. decembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona