Tréner SR '20' už zostavuje tím pre budúcu sezónu

NETKY.SK • 31 Marec 2014, 14:29 • 2 min
Tréner SR '20' už zostavuje tím pre budúcu sezónu

BRATISLAVA - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov Ernest Bokroš už pripravuje tím na budúcu sezónu a na poslednú akciu v ročníku 2013/2014 povolal do výberu adeptov na cenný dres.

slovakia

left justify in out

Slováci odohrajú od 11. do 13. apríla v českom meste Břeclav Turnaj 4 krajín, ktorý sa zvykol konať v Rusku. V Břeclavi si Slováci zahrajú tri zápasy proti Česku, Rusku a Fínsku.

 

"Sme radi, že máme túto možnosť povolať do kádra všetkých chlapcov, ktorí už majú po juniorskej sezóne. Určite to je iné, ako keby sme ich mali k dispozícii v auguste. Na tomto turnaji pôjde predovšetkým o to, aby sme videli v zápasovej akcii adeptov do budúcosezónnej dvadsiatky a rovnako je výborné, že chlapci si zahrajú zápasy proti takým silným súperom, akými sú Rusi, Česi či Fíni," povedal pre web Slovenského zväzu ľadového hokeja tréner výberu do 20 rokov Ernest Bokroš. 

 

Nominácia SR "20" na Turnaj 4 krajín v Břeclavi (11. - 13. apríla): 
Dominik Jendroľ, Mário Ramaj, Mislav Rosandič (všetci HC ´05 Banská Bystrica), Patrik Bačík, Patrik Danišovský, Denis Godla (všetci HC Slovan Bratislava), Matej Giľák, Lukáš Hamráček (obaja HK Spišská Nová Ves), Dominik Briestenský, Patrik Koyš (obaja Dukla Trenčín), Branislav Pavúk (HC Košice), Michal Kabáč (MHK 32 Liptovský Mikuláš), Lukáš Tábi (MMHK Nitra), Kristián Horvát (PHK Prešov), Dominik Rehák (MSHK Žilina), Samuel Petráš (HC Slovan Bratislava/Dukla Senica), Lukáš Dubeň (HK´95 Považská Bystrica/MSHK Žilina), Pavol Skalický (HK Spišská Nová Ves/HC Košice), Matúš Holenda, Erik Kompas (obaja Dukla Trenčín/HK´95 Považská Bystrica), Marco Hochel, Tomáš Török (obaja Slavia Praha), Daniel Gibl (Barrie Colts/Kan.). 


Realizačný tím: Ernest Bokroš (tréner), Norbert Javorčík (asistent trénera), Rudolf Jurčenko (tréner brankárov), Juraj Chabada (kondičný tréner), MUDr. Milan Petro (lekár), Rastislav Ladecký, Ľuboš Ondrejka (maséri) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies