Tréner Spurs zvažuje ponuku pre svoj bývalý klub FC Porto

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 13:58 • 2 min
Tréner Spurs zvažuje ponuku pre svoj bývalý klub FC Porto

Tréner Spurs zvažuje ponuku pre svoj bývalý klub FC Porto - Futbal LONDÝN – Tréner Tottenhamu, André Villas-Boas, zvažuje ponuku pre FC Porto na prestup ich ľavého krídla Christiana Atsu. 20-ročný hráč spravil dojem na minuloročnom hosťovaní v Rio Ave.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Tréner Tottenhamu, André Villas-Boas, zvažuje ponuku pre FC Porto na prestup ich ľavého krídla Christiana Atsu. 20-ročný hráč spravil dojem na minuloročnom hosťovaní v Rio Ave.

Spurs majú tiež záujem o 17-roćného mladíka z Liverpoolu, Raheema Sterlinga, ktorého chce na hosťovanie QPR. Klub tiež predložil ponuku Šachťoru Doneck na Williana. 23-ročný Brazílčan minulý týždeň vyhlásil, že bol sklamaný z toho, že jeho klub odmietol ponuku Chelsea, ale stále dúfa v prestup. Šachťor za ofenzívneho záložníka žiada 19 miliónov libier.

Medzitým sa udial ďalší zvrat v Modričovej prestupovej ságe, keď Paríž Saint-Germain naznačil, že sú pripravení zaplatiť Tottenhamu požadovanú sumu 40 miliónov libier. Očakávalo sa, že chorvátsky záložník prestúpi do Realu Madrid, ale španielsky gigant nebol ochotný zaplatiť viac ako 31 miliónov libier.
Modrič však do PSG prestúpiť nechce, ale Spurs už takúto ponuku za hráča asi nedostanú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies