Tréner Sparty penil na rozhodcu, za pravdu mu dal aj Košický

NETKY.SK • 18 September 2015, 09:56 • 2 min
Tréner Sparty penil na rozhodcu, za pravdu mu dal aj Košický

TRIPOLI - Futbalisti českého vicemajstra Sparty Praha remizovali vo štvrtkovom dueli K-skupiny Európskej ligy na pôde gréckeho mužstva Asteras Tripoli 1:1. Podľa kouča tímu z Letnej Zdeňka Ščasného však mohli vyťažiť viac, nebyť chorvátskeho hlavného rozhodcu Marija Strahonju.

slovakia

left justify in out

Domáci sa ujali vedenia už v 2. min, keď sa presadil Argentínčan Pablo Mazza. "Hrôza. Prvých päť lôpt sme odovzdali súperovi ako na podnose. Mal som pocit, že hráči sú ešte mysľou v hoteli. Prvý gól ovplyvnil naše zámery, duel sa mohol vyvíjať inak. Začali sme strašne," cituje oficiálna stránka Sparty pozápasové slová trénera Ščasného.

 

Nerozhodný výsledok zariadil po zmene strán v 56. min kanonier Sparty David Lafata, ktorému arbiter neuznal ďalšie dva presné zásahy.

 

"Rozhodca nám ukradol víťazstvo. Dali sme dva regulárne góly. Prvému určite nepredchádzal ofsajd a aj ten druhý mal platiť," hneval sa Ščasný. Tomu dal údajne za pravdu aj slovenský brankár v drese domáceho mužstva Tomáš Košický, ktorý odchytal celé stretnutie. "Gólman súpera za mnou po zápase prišiel a povedal mi, že s nikým v súboji nebol. Hlavný rozhodca však zapískal faul, hoci postranný už bežal k poliacej čiare. Každopádne, mali sme podať lepší výkon a triumfovať. Stratili sme dva body," dodal na záver 58-ročný Zdeněk Ščasný, ktorý v minulosti trénoval grécke tímy OFI Kréta a Panathinaikos Atény.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona