Tréner Spartaka Trnava prežíval celý deň nervózne: Bol to najťažší zápas v kariére, tvrdí Látal

NETKY.SK • 31 August 2018, 08:54 • 2 min
Tréner Spartaka Trnava prežíval celý deň nervózne: Bol to najťažší zápas v kariére, tvrdí Látal

Trnava - Futbalisti Spartaka Trnava to napokon dokázali. Postup do skupinovej fázy Európskej ligy 2018/2019 oslavovali hráči spolu s fanúšikmi ešte dlho po záverečnom hvizde a tréner Radoslav Látal sa konečne mohol usmiať. Ako totiž priznal, celý deň bojoval s nervozitou.

slovakia

left justify in out

Trnavčania si v zápase s Olimpijou Ľubľana postrážili postup trpezlivou hrou, pomohol im prvý gól už v 12. minúte. "Pomohol nám veľmi, ale zarmútilo ma, že sme pred koncom polčasu inkasovali. Našťastie sme potom veľmi dobre zahrali v defenzíve."

 

Látal pôsobil pred dvojzápasom s Ľubľanou veľmi sústredene, nedával najavo žiadne emócie a bol veľmi zdržanlivý. Po štvrtkovom postupe sa však konečne mohol uvoľniť. "Už od rána som bol nervózny, všetko to vo mne vrelo. Bol to pre mňa najťažší zápas kariéry. Hrali sme o veľké peniaze. Nechcel som to dávať najavo, aby sa to neprenieslo na hráčov. Keby ste vedeli, čo sa vo mne dialo...," povedal tréner Trnavy.

 

Kormidelník slovenského majstra si pred piatkovým žrebom želal súpera z Nemecka, kde strávil deväť rokov ako hráč. "Mám na to krásne spomienky. Rád by som sa tam pozrel opäť."

 

Hráči si súperov veľmi vyberať nechceli, jedným z mála bol Erik Jirka. Ten má pred žrebom jasnú predstavu. "Chcem Chelsea, ale kvôli spoluhráčovi Andrejovi Kadlecovi, ktorý im fandí," skonštatoval Jirka.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies