Tréner Spartaka Karpin: "Žilina nemá Messiho, ale pozor na jej útok"

NETKY.SK • 28 September 2010, 12:33 • 2 min
Tréner Spartaka Karpin: "Žilina nemá Messiho, ale pozor na jej útok"

Tréner Spartaka Karpin: "Žilina nemá Messiho, ale pozor na jej útok"

slovakia

left justify in out

img

Tréner futbalistov Spartaka Moskva Valerij Karpin pred zápasom so Žilinou v F-skupine Ligy majstrov 2010/2011 uviedol, že jeho mužstvo nerobí rozdiel medzi súpermi v elitnej hlavnej fáze. Či je to Chelsea Londýn, Olympique Marseille alebo práve najbližší súper zo Slovenska.
      Podcenenie Slovákov zo strany ruského vicemajstra tak rozhodne odmietol. "Liga majstrov je osobitná súťaž, tu problém s motiváciou nemôže vzniknúť. Nezáleží, s kým hráme, či je to Chelsea, Marseille alebo Žilina, vždy musíme ísť na maximum," citovali trénera "červeno-bielych" ruské médiá. Karpin priznal, že Spartak má veľmi nabitý kalendár a prípadne sa môže dostať do problémov s fyzickou kondíciou na konci zápasu: "Je náročné hrať v takom nahustenom programe, ale často sa problémy vytratia, ak hráte dobre. Môže sa to prihodiť v druhom polčase, ale v tom prvom v žiadnom prípade. Neznamená to ale, že my budeme chcieť rozhodnúť len v prvom dejstve, hrať budeme celých 90 minút."
      Bývalý hráč španielskych Celty Vigo, FC Valencia či Realu Sociedad San Sebastian má "šošonov" výborne zmapovaných. "Súpera sme rozoberali s celým trénerským štábom. V jeho strede nie je žiadny Messi, ale má dobrých hráčov. Nebezpečný bude jej veľmi vysoký útočník (Ceesay-pozn.), ktorý má 195 cm. Obyčajne takí hráči majú problém s koordináciou, ale od neho sa dá čakať hrozba," dodal Karpin.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies