Tréner španielskej reprezentácie nominuje brankára Ikera Casillasa

NETKY.SK • 18 Apríl 2013, 09:10 • 2 min
Tréner španielskej  reprezentácie nominuje brankára Ikera Casillasa

MADRID - Tréner španielskej futbalovej reprezentácie Vicente del Bosque nominuje na blížiaci sa Pohár konfederácií FIFA 2013 aj brankára Ikera Casillasa.

slovakia

left justify in out

 Gólman Realu Madrid síce neabsolvoval súťažný duel od januára, ale kouč "La Furia Roja" počíta s jeho službami na podujatí, ktoré bude generálkou pred budúcoročnými majstrovstvami sveta v Brazílii. Kapitán španielskej reprezentácie Casillas utrpel zlomeninu kosti v ľavej ruke 23. januára v stretnutí proti Valencii. Po niekoľkotýždňovej absencii sa naplno zapojil do tréningového procesu, ale jednotkou "bieleho baletu" medzi tromi žrďami sa medzičasom stal Diego López. Ten svojimi vynikajúcimi výkonmi nepustil Casillasa späť do bránky a tréner úradujúceho španielskeho šampióna José Mourinho uprednostňuje stabilne Diega Lópeza.

"Dôležité je, že Iker sa zotavil a trénuje. Ešte stále máme veľa času na zverejnenie nominácie a on patrí k stabilným reprezentantom. Za národný tím absolvoval už vyše 140 duelov a je našou súčasťou. Je prirodzené, že by som ho chcel nominovať," uviedol Del Bosque.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies